Fatih Terim: Igrali smo protiv snažne Hrvatske koja ima 11 zvijezda, a ja u sreću u nogometu ne vjerujem!

Foto: fah

Turski izbornik Fatih Terim bio je zadovoljan načinom na koji se njegova momčad na otvaranju kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. suprotstavila Hrvatskoj, za koju je ustvrdio da u momčadi ima 11 zvijezda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah

“Igrali smo s reprezentacijom koja je snažna, koja ima 11 zvijezda i koja je igrala svom snagom. Naši su igrači mladi, neiskusni, ali su jako strastveni. Zadovoljan sam kako su igrali”, izjavio je turski izbornik na konferenciji za medije nakon maksimirskih 1-1.

Foto: fah
Foto: fah

Potom se turski izbornik osvrnuo i na konstataciju hrvatskog izbornika Ante Čačića kako je “Turska do boda stigla sretno i spretno”.

“Čuo sam da je izbornik Čačić to spomenuo. Ne vjerujem u sreću u nogometu, ali poštujem njegovo mišljenje. Mogli smo i mi osvojiti tri boda. To je nogomet”, rekao je Terim, zastao, a onda dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto. fah
Foto. fah

“Recimo, ja nisam spominjao sve faulove koje su hrvatski igrači činili, jer je i to dio igre.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.