Fifa odbila Šimunićevu žalbu! Ne ide na Svjetsko prvenstvo

Josipu Šimuniću je Fifina komisija za žalbe odbila žalbu, što znači da Joe definitivno ne ide na Svjetsko prvenstvo u Brazil! Vijest je potvrdio Hrvatski nogometni savez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potvrđena mu je suspenzija od deset utakmica neigranja zbog pokliča ‘za dom spremni’ nakon utakmice Hrvatske i Islanda u Maksimiru u studenom prošle godine.

Ovo je konačna odluka i više nikakve žalbe na nju Joe i njegov odvjetnik Davor Prtenjača ne mogu podnijeti. Posljednja nada je Sportski sud u Lausannei.

To je praktički Šimunićevo zbogom hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji sa 36 godina. Za ‘kockaste’ je odigrao 105 utakmica i postigao tri gola. Morat će platiti i novčanu kaznu te neće imati pristup stadionima na kojima Hrvatska igra svoje utakmice u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.