FIFA odbila žalbu Galatasarayja

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) odbila je žalbu turskog Galatasarayja na registraciju Kevina Grosskreutza, no njemački reprezentativac će usprkos tome ostati u Istanbulu i čekati 1. siječnja 2016. kako bi mogao zaigrati za turski sastav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FIFA je poništila Grosskreutzov transfef iz Borussije Dortmund u Galatasaray zbog nepravilnost. Očekivalo se kako će se Grosskreutz vratiti u Dortmund, no 27-godišnji krilni igrač će ostati u Istanbulu i igrati prijateljske utakmice.

“U Dortmundu sam proveo šest sjajnih godina. Hvala svima u klubu, a posebno fantastičnim navijačima. Vrijeme je za novi izazov, trebam novi zrak za disanje. Nažalost, do konca godine nemam pravo nastupa u službenim utakmicama,” poručio je Grosskreutz koji je bio član njemačke vrste koja je na SP-u u Brazilu 2014. osvojila prvo mjesto.

Grosskreutz je u Borussiju stigao 2009. iz Rot Weiss Ahlena, a u dresu momčadi iz Dortmunda je odigrao 176 ligaških utakmica i postigao 23 gola. Borussiji će pripasti 1,5 milijuna eura odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.