FIFA potvrdila kako će Svjetsko prvenstvo početi dan ranije

epa09791480 (FILE) - The FIFA logo on display prior to the FIFA Council meeting at the Home of FIFA in Zurich, Switzerland, 14 October 2016 (re-issued on 28 February 2022). The world's football governing body FIFA has decided that Russia can continue their bid to qualify for the FIFA World Cup 2022 in Qatar, as several nations have announced they will refuse to play Russia. EPA/ENNIO LEANZA *** Local Caption *** 55995331

Međunarodni nogometni savez (FIFA) u četvrtak je potvrdio kako će ovogodišnje Svjetsko prvenstvo započeti dan ranije no što je to ranije bilo predviđeno, odnosno 20. studenoga i to utakmicom Katar – Ekvador.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret Katar – Ekvador će se tako igrati u nedjelju 20. studenoga s početkom u 19 sati po lokalnom vremenu umjesto 21. studenoga u isto to vrijeme, dok je stoga utakmica Nizozemska – Senegal, koja se trebala igrati 21. studenoga u 13 sati, pomaknuta na 19 sati jer se ispraznio taj termin.

Preostale dvije utakmice predviđene za 21. studenoga, Engleska – Iran i SAD – Wales, igrat će se u svojim originalnim terminima, odnosno u 16 i 22 sata po lokalnom vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.