FIFA pred skandalom: Hrvatski trener glasovao drugačije od objavljenog – Messi nije ni bio na njegovom popisu

epa07576512 FC Barcelona's Argentinean striker Leo Messi (C) receives the Cross of Saint George award from Catalan regional Government Quim Torra (2-L) during a ceremony in Barcelona, Catalonia, northeastern Spain, 16 May 2019. The Cross of Saint George award is handed by the Catalan regional Government to important personalities and social entities for their contributions in Catalonia. EPA/Toni Albir

Lionel Messi osvojio je FIFA The Best nagradu za najboljeg nogometaša svijeta dobivši najviše glasova u Fifinom izboru u kojem sudjeluju izbornici i kapetani reprezentacija te novinari, ali sada su se pojavili dokazi da taj izbor i nije baš regularan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javio se hrvatski trener Zdravko Logarušić, inače izbornik Sudana, koji je objavio fotografiju na kojoj se vidi kako su njegovi glasovi trebali ići Salahu, Maneu i Mbappeu, a FIFA je objavila kako je on dao glasove Messiju, Van Dijku i Maneu.

“Fotografirao sam papir koji sam potpisao s tajnikom Sudanskog nogometnog saveza. Ne znam što se dalje dogodilo”, objavio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.