FIFA: Rebiću samo jedna utakmica kazne

Disciplinska komisija Međunarodnog nogometnog saveza (FIFA) kaznila je hrvatskog napadača Antu Rebića s jednom utakmicom neigranja zbog isključenja koje je zaradio u ogledu Hrvatske i Meksika na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posljednjoj utakmici skupine A na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, Rebić je u 89. minuti dobio crveni karton nakon grubog prekršaja.Rebić tako neće biti dostupan izborniku Niki Kovaču za početni dvoboj kvalifikacija za EURO u kojem Hrvatska 9. rujna ove godine ugošćuje Maltu.

Iz Hrvatskog nogometnog saveza navode da će Rebić, međutim, biti na raspolaganju izborniku mlade reprezentacije Nenadu Gračanu za posljednju utakmicu U-21 kvalifikacija koju Hrvatska igra 3. rujna u Latviji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.