Filip Hrgović nakon pobjede najavio spektakl: ‘Spreman sam za sve, za svakoga. Kad god, sad ili poslije meča’

Foto: Facebook

Najbolji hrvatski boksač, Filip Hrgović, u dalekom Meksiku, u dvorani “Centro de Usos Multiples”, tehničkim nokautom pobijedio je meksičkog boksača Marija Herediju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Prve dvije runde sam malo lošije odradio, noge su mi bile mrtve. Ali znao sam da mu dolazi kraj. Odradio sam koliko je trebalo, znao sam da je gotov u trećoj rundi. Lijeva ruka mi je bila u lošem stanju, kad god bih je bacio me dosta boljela. Mislim da je neka ozljedica, ali rekao sam si da ću ga pobijediti desnom rukom”, rekao je Filip nakon borbe za RTL.

Eddie Hearn, šef promotorske kuće Matchroom, i Kalle Sauerland, koji se brinu o njegovoj karijeri, obećali su mu da će biti u jednoj od uvodnih borbi 7. prosinca u Saudijskoj Arabiji gdje će se odvijati revanš između Anthonyja Joshue i Andyja Ruiza.

“Rekao sam mu: Daj mi najjačeg na svijetu! Daj mi neko ime, daj mi nekog opasnog. Potegni malo dublje u džep i daj mi nešto najbolje na svijetu. Tad ću i ja biti najbolji. Spreman sam za sve, za svakoga. Kad god, sad ili poslije meča. Come on, baby!” poručio je Hrgović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.