Filip Hrgović na pitanje ‘zašto baš ‘Geni kameni’ i zašto baš Thompson’: ‘Volim Hrvatsku, domoljub sam i slušam ga cijeli život!’

Foto: Snimka zaslona

Sjajni hrvatski boksač, brončani s posljednjih Olimpijskih igara, Filip Hrgović, za svoju je ulaznu glazbu odabrao pjesmu popularnog hrvatskog glazbenika Marka Perkovića Thompsona”Geni kameni…” Na pitanje novinara zašto baš Thompson i zašto baš ta pjesma Filip je jasno odgovorio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ja sam domoljub i volim Hrvatsku, a volim i Thompsona, slušam ga cijeli život. Ta pjesma ima snažne riječi, motivira me. Posebno mi se sviđa stih “…gdje god da te život nosi, uvik moraš znati ko si”. U konkurenciji su još bile neke američke rap-pjesme, no one niti pomažu niti odmažu. Zato sam se odlučio za papreniju pjesmu, da me uoči borbe energetski diže…”, rekao je Hrgović, čiji je otac hrvatski branitelj koji u svemu podupire svog sina.

Na pitanje ide li na koncerte popularnog glazbenika Hrgović je  dao zanimljiv odgovor: ”Nikad nisam bio. Zapravo, nisam nikad bio ni na jednom koncertu i to me uopće ne privlači jer moram doći satima prije i stajati u gužvi. Pa barem je danas vrijeme takvo da ne morate ići na koncert zbog dobre pjesme…”, prenosi portal 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, dio medija, kako su mnogi već  zamijetili, zapravo ignorira Filipove izjave o Thompsonu te prešućuje njegov izbor ulazne glazbe. Šutnja je ponekad rječitija od same riječi. Prenose ”tek” rezultate Filipovih mečeva u profesionalnoj karijeri, koja je tek započela, a koji su impresivni. Dva meča, dvije ekspresne pobjede.

Nažalost, ima i onih koji Filipa kritiziraju zbog izbora glazbe, srećom, takvi su u ogromnoj manjini, bez obzira koliko možda bili glasni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.