Filip Hrgović poslao jasnu poruku kako bi završio meč njega i ukrajinskog borca

hrgović
Foto: Twitter

Hrvatski boksač Filip Hrgović boravio je u Kijevu, kako bi snimio TV spot za promotivnu kampanju, a prilikom posjeta Muzeju braće Kličko, koji se nalazi na Olimpijskom stadionu, Hrgović je održao i konferenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od tema bio je meč između WBC prvaka Deontay Wildera (42-0-1) i Tysona Furya (30-0-1), koji je na rasporedu 22. veljače.

“Prednost dajem Wilderu. Mislim da je brži i bolji borac. Fury je možda tehnički potkovaniji, ali nisam siguran koliko je psihički stabilan. Svi znamo da je već imao problema, a u medijima vidimo kako najavljuje odlazak u MMA, pa mijenja trenera… Nisam siguran koliko je koncentriran na borbu i zato prednost dajem Wilderu”, rekao je Hrgović.

Ukrajinac Oleksandr Usyk (17-0) na listi izazivača odmah je iza Furyja, i potencijalni Hrgovićev protivnik, a na pitanje kako bi završio meč Hrgovića i Usyka hrvatski boksač je poručio: ‘Oprostite, ali ubio bih ga’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.