(FOTO) Bolan udarac za Tottenham u Ligi prvaka: Leipzig bez Olma slavio iz jedanaesterca

epa08229052 Lucas Moura (L) of Tottenham in action against Lukas Klostermann (R) of Leipzig during the UEFA Champions League round of 16, first leg soccer match between Tottenham Hotspur and RB Leipzig in London, Britain, 19 February 2020. EPA/ANDY RAIN

Leipzig je u Ligi prvaka u Londonu pobijedio oslabljeni Tottenham s 1:0. Sjajno su Nijemci počeli utakmicu i već u prve dvije minute imali su tri velike prilike pritom pogodivši vratnicu. U prvom su poluvremenu imali čak 13 udarca, dok je Tottenham imao tek jednu priliku, u osmoj minuti je pucao Steven Bergwijn, ali je Peter Gulacsi obranio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leipzig je zabio u 57. minuti, pogodak je zabio Werner iz kaznenog udarca kojeg je skrivio Davies srušivši Laimera. U 63. minuti Schick je imao zicer za 2-0, ali je Lloris ponovo bio sjajan. Najbliže izjednačenju je Tottenham bio u 73. minuti kada je Lo Celso odlično pucao iz slobodnog udarca, no Gulacsi je skrenuo loptu u okvir gola.

Dani Olmo ovaj put nije dobio priliku.

Idućeg utorka na rasporedu su susreti Napoli – Barcelona, te Chelsea – Bayern, a u srijedu 26. veljače Lyon – Juventus i Real Madrid – Manchester City.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.