(FOTO) EBEL liga: Hokejaši Medveščaka pobjedom protiv Innsbrucka probili se na četvrto mjesto uoči doigravanja

Foto: fah

U susretu 8. kola drugog kruga natjecanja u EBEL ligi hokejaši Medveščaka su u Ledenoj dvorani Doma sportova pobijedili Innsbruck 5-2 (1-0, 2-1, 2-1) probivši se na četvrto mjesto ljestvice dva kola prije početka doigravanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to druga uzastopna pobjeda ‘medvjeda’ nakon što su u nedjelju u Salzburgu pobijedili Red Bull sa 5-4.

Medveščak je stigao do vodstva u posljednjoj minuti prve trećine golom Tera Koskiranta. Izjednačio je Andrew Clark u 21. minuti, no do kraja druge trećine Medveščak je zabio još dva gola, a strijelci su bili Jozef Balej (32) i Tyler Morley (39).

Innsbruck se vratio u igru smanjivši na 3-2 pogotkom Michaela Yogana na otvaranju posljednje dionice, no Medveščak je uzvratio golovima Garretta Noonana (47) i Mikea Avianija (48) i potom mirno priveo susret kraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

S dva osvojena boda Medveščak je skočio na četvrto mjesto na ljestvici i sada ima osam bodova kao i KAC i Innsbruck koji su iza njega. Na vrhu je Red Bull sa 20 bodova, Vienna Capitalsi imamu bod manje, a na trećem mjestu je Linz sa 18 bodova.

Do početka doigravanja još su dva kola. Medveščak će prvo 2. ožujka ugostiti Vienna Capitalse, a dva dana kasnije u zadnjem kolu igrat će u Linzu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.