(FOTO) Eurokup: Cedevita u ludoj utakmici protiv Lokomotiva stigla od čak minus 24 do plus devet, ali…

Foto: fah

U 4. kolu skupine B Eurokupa košarkaši Cedevite su u srijedu na domaćem terenu protiv ruskog Lokomotiv Kubana izgubili sa 81-85 (37-51), iako su se uspjeli vratiti iz minusa od 24 koša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to čudna utakmica u kojoj je Cedevita izgledala nemoćno u prvom poluvremenu, da bi u završnici utakmice ispustila pobjedu. Naime, sredinom druge četvrtine Cedevita je gubila sa 24 koša razlike (22-46), a do poluvremena je uspjela smanjiti zaostatak na 14 poena (37-51).
No, u trećoj četvrtini uslijedio je preokret, Cedevita je tu dionicu dobila sa 26-9, a hrvatsku momčad u tom dijelu predvodio je Amerikanac Elgin Cook sa devet poena. Tako je Cedevita u zadnjih deset minuta ušla sa prednošću 63-60, a ubrzo je to vodstvo povećala na 76-67. No, u završnici Cedevita je posustala i Lokomotiv je zasluženo došao do četvrte pobjede, dok je zagrebački klub na omjeru 2-2.

Kod Cedevite Amerikanac Josh Magette ubacio je 16 poena, Brazilac Vitor Benite dodao je 15, a Elgin Cook 14 koševa. Momčad Lokomotiva predvodio je Dmitrij Kulagin sa 25 koševa.
U idućem kolu Cedevita će 31. listopada gostovati kod turskog Tofasa iz Burse.

Utorak –
ALBA Berlin – Arka Gdynia 82-68
Limoges – Tofas Bursa 89-81

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poredak:
1. Lokomotiv Kuban 4-0
2. ALBA Berlin 3-1
3. Limoges 2-2
4. Cedevita 2-2
5. Tofas Bursa 1-3
6. Arka Gdynia 0-4

Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.