(FOTO) Europska liga: Pobjeda Intera u Bugarskoj, Brozović nije igrao, remi Bruggea i Uniteda

epa08231778 Inter's Lautaro Martinez (R) in action against Anton Nedyalkov (L) of Ludogorets during the UEFA Europa League round of 32, first leg soccer match between PFC Ludogorets Razgrad and Inter Milan in Razgrad, Bulgaria, 20 February 2020. EPA/VASSIL DONEV

Nogometaši Intera na gostovanju su pobijedili Ludogorec sa 2-0 u Europskoj ligi, Šahtar je pobijedio Benficu sa 2-1, Eintracht je porazio RB Salzburg sa 4-1, dok su Celtic i Manchester United odigrali 1-1 na gostovanjima kod Kopenhagena i Club Bruggea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović nije igrao za Inter koji je izborio pobjedu golovima Christiana Eriksena u 71. minuti i Romela Lukakua iz jedanaesterca u četvrtoj minuti nadoknade.

Eintracht je u Frankfurtu uvjerljivo pobijedio RB Salzburg sa 4-1, tristruki strijelac je bio Japanac Daichi Kamada, a gol je zabio i Filip Kostić.

Club Brugge i Manchester United su odigrali bez pobjednika 1-1, belgijski je sastav poveo u 15. minuti preko Emmanuela Dennisa koji je iskoristio pogrešku gostujućeg vratara Sergia Romera . Maxim de Cuyper je ubacio loptu iz auta, Brandon Mechele je bio neoprezan, što je iskoristio Anthony Martial ‘ukravši’ loptu nakon čega se sjurio prema golu i lako svladao Simona Mignoleta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Celtic je poveo u 15. minuti golom Odsonnea Edouarda, a izjednačio je Dame N’Doye u 52. minuti. Domaćin je u 79. minuti mogao do pobjede, no Jens Stage nije realizirao kazneni udarac.

Utakmica između CFR Cluja i Seville okončana je rezultatom 1-1. Getafe je bio bolji od Ajaxa sa 2-0. Šahtar je pobijedio Benficu sa 2-1. Sporting je u Lisabonu pobijedio Istanbul Basaksehir sa 3-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.