(FOTO) Europsko prvenstvo: Nakon sjajnog otpora protiv Italije hrvatske odbojkašice ipak nemoćne s Nizozemskom

Foto: fah

Hrvatske odbojkašice poražene su u susretu osmine finala Europskog prvenstva u Bakuu od Nizozemske s 0-3 (18-25, 8-25, 21-25).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon odlične igre u porazu s Talijankama (2-3) hrvatske obojkašice ipak nisu imale snage da pruže dostojan otpor favoriziranim Nizozemkama te su poražene bez dobijenoga seta. Izabranice Igora Lavrinova proigrale su tek u trećem setu kojeg su izgubile s 21-25, a u drugom setu su naše igračice igrale katastrofalno i uzele tek osam poena.

Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

 

Foto: fah
Foto: fah

Kod Hrvatske su Katarina Barun-Šušnjar i Samantha Fabris imale po 9 osvojenih poena, dok su Nizozemke predvodile Anne Buijs (16) i Loeteke Sloetjoes (12).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska tako u zadnjih šest EP-a ostaje sa samo jednim probojem u četvrtinale, a taj uspjeh su napravile prije dvije godine kada su u osmini finala pobijedile upravo Nizozemke i nakraju osvojile peto mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.