(FOTO) Gradi se stadion u Sesvetama od 60 milijuna kuna: Evo kako će izgledati!

Foto: NK Sesvete

Zagrebačko naselje Sesvete trebalo bi 2018. godine dobiti jedan od najmodernijih stadiona. Njegova cijena je oko 60 milijuna kuna, a osim Grada Zagreba, financijska sredstva će omogućiti i Hrvatski nogometni savez i Vijeće Gradske četvrti Sesvete. Dvije trećine sredstava pokrit će Grad, a financijsku strukturu zatvorit će HNS i Gradska četvrt Sesvete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: NK Sesvete
Foto: NK Sesvete

“Dugo planiramo napraviti jedan pravi stadion koji će udovoljiti ne samo potrebama Sesveta, jer u ovom naselju stanuje preko 90 tisuća građana, nego i zagrebačkom i hrvatskom nogometu općenito”, rekao je predsjednik drugoligaša Sesveta Pero Karatović.

Stadion će primati sedam tisuća gledatelja, moći će se igrati utakmice europskih natjecanja kao i svi susreti selekcija hrvatske reprezentacije.

Foto: NK Sesvete
Foto: NK Sesvete

Zamišljen je kao kompaktno borilište s natkrivenim tribinama na istoku i zapadu, gdje je teren blizu navijača poput stadiona u Engleskoj te u obliku školjke za maksimalni estetski dojam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imat će moderne svlačionice, prostore za medije sa svom audiovizualnom infrastrukturom, poslovni centar ispod zapadne tribine i najmodernije prostorije za vodstvo kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.