(FOTO) Hajduk nakon velike drame s igračem više jedva pobijedio Inter

Split, 05.06.2020. - Na praznom Poljudu odigrana je utakmica 27. kola Prve HNL između HNK Hajduk i NK Inter Zaprešić. foto HINA/ Miroslav LELAS/ lm

U prvoj utakmici nastavka Prve HNL a Hajduk je na praznom Poljudu svladao Inter iz Zaprešića s 2:1 (0:1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je poveo u 37. minuti pogotkom Mamuta iz slobodnog udarca sa 30-ak metara iskosa s desne strane, ali i velike pogreške Hajdukova vratara Posavca. Ključni se trenutak dogodio u 55. minuti kada su suci odlučili ponoviti kazneni udarac za Hajduk nakon što je vratar Intera Matković obranio udarac Caktaša s bijele točke. Linijski je sudac Pataki signalizirao glavnom sucu Lovriću da se vratar gostiju prerano pomaknuo za korak sa svoje linije pa se 11-erac morao ponoviti. Kapetan domaćih je iz ponovljenog pokušaja u 60. minuti uspio poravnati.

Glavnom sucu Lovriću tehnologija je bila potrebna i kod procjene je li Soldo igrao rukom ili ne, promijenio je svoju odluku donesenu na terenu te pokazao na bijelu točku, a usto je Soldi pokazao crveni karton. Hajduk je do pobjedničkog pogotka stigao u sedmoj od devet minuta sudačke nadoknade kada je Dimitrov uspio glavom u mrežu sprovesti jedan od brojih ubačaja u kazneni prostor gostiju, a zatim je glavom zatresao vratnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.