(FOTO) Hajduk nije zaslužio sve ono što se događalo nakon utakmice s malteškom Gzirom

Foto: fah

Kako smo već pisali šokantno ispadanja Hajduka od malteškog sastava Gzira United, već u prvom pretkolu Europske lige izazvalo je dramu i kaos na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, jedna manja skupina navijača je poslije zadnjeg sučevog zvižduka utrčala na travnjak i pokušala napasti igrače, ali ih je u tome spriječila policija. Nekoliko navijača čak se probilo do centra.

Napeto je bilo i na zapadnoj tribini gdje se dio navijača pokušao probiti do svečane lože i napasti čelnike Hajduka. Navijači su okružili ložu i vrijeđali čelnike Hajduka.

Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Situacija se smirila tek nakon dolaska interventne policije, koja je vrlo brzo preuzela kontrolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najgore je kad vas počnu sažaljevati…

Neki tvrde kako su napisi o ”drami” na Poljudu nakon utakmice i najveće sportske blamaže u novijoj povijesti kluba pretjerani, i doista, iako je dan kasnije policija čuvala Poljud te igrače na treningu ipak nije, srećom, došlo do ozbiljnijih nemira koje su neki očekivali, a jedan dio, kako to već ide kod nas, i priželjkivao.

Međutim, slike koje su poslije debakla u 1. pretkolu Europske lige obišle Hrvatsku, kao i jedan dio Europe, treba što prije zaboraviti, Hajduk, kao povijesno gledajući jedan od većih klubova ovog dijela Europe, kao klub koji je osvojio i prvo prvenstvo slobodne Hrvatske 1992. godine, nije zaslužio biti predmetom sprdnje, još gore od toga – sažaljenja. Uostalom, Hajduk, kao sportska institucija, kako i sam slogan kaže, ”živi vječno”, svi ostali u klubu, oko kluba, pa i oni koji upravljaju klubom, su prolazni. Ostaju Hajduk, hajdukove legende, ostaju uspomene, uspjesi i – Torcida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.