(FOTO) Humana gesta hrvatskog prvaka potaknuta dirljivom pričom: Dinamo pomaže obitelji Karamatić!

Foto: GNK Dinamo

Teška financijska i zdravstvena situacija četveročlane obitelji Karamatić iz Zagreba, s obzirom kako su roditelji dvoje maloljetne djece nezaposleni, a otac boluje od multiple skleroze, dirnula je i Dinamo, odnosno čelništvo tog kluba. Hrvatski prvak odlučio je pomoći obitelji koja se ne može sama prehraniti, i koja živi u zaista teškim uvjetima. Velike hladnoće koje ovih dana vladaju u Hrvatskoj samo dodatno pojačavaju takav dojam i otežavaju život siromašnoj obitelji, koji se svemu unatoč bore kako znaju i kako mogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: GNK Dinamo

Dinamo je odlučio pomoći obitelji Karamatić, kao i brojni građani grada Zagreba te građani iz cijele Hrvatske, kako bi barem donekle olakšali život ovoj hrvatskoj obitelji u ove hladne zimske dane.  Hrvatski prvak  pripremio je paket s raznim namirnicama koje su neophodne za život, kao i školski pribor za djevojčicu koja ima osam godina, poklon je obitelji Karamatić u srijedu 18. siječnja predao Dinamov mladi nogometaš Mario Šitum.

Foto: GNK Dinamo

Naravno, uz paket prvotimci Dinama odlučili su financijski pomoći obitelji Karamatić. Inače, gospodin Ilija je i veliki navijač Dinama pa će tako on i njegova obitelj biti gosti hrvatskog prvaka na Maksimiru na otvorenju sezone i to na utakmicu sa Slavenom Belupom točno za mjesec dana, dakle, 18. veljače.

Ovo nije prva humanitarna akcija u kojoj sudjeluje Dinamo, sličnih primjera iz prošlosti ima više.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.