(FOTO) Izbornik Dalić: ‘Očekujem sjajnu atmosferu, sinergiju navijača i igrača’

Foto: fah

Izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić na konferenciji za novinare održanoj na stadionu Poljud uoči sutrašnjeg okršaja s Mađarima u kvalifikacijama za EURO 2020. rekao je kako je bitno da se igra pameću, a ne srcem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bitno je da igramo pameću, a ne srcem. Nama pobjeda 1:0 nosi tri boda. Ne smijemo srljati i ući u nervozu. U Slovačkoj je to bilo sjajno. Bez obzira na početne promašaje nastavili smo igrati smireno, no u Azerbajdžanu to nije bilo dobro. Ako uđemo u nervozu, onda imamo kontraefekt. Tražit ću od igrača strpljivu i smirenu igru”, poručio je.

“To očekujem i od naše publike. Kod nas se sve odmah želi sve riješiti u prvih 10 minuta”, poručio je.

“Respektiramo Mađare i neće nas zavarati činjenica da im nedostaju četiri igrača. Oni su nas pobijedili u prvom susretu i ulazimo u utakmicu s respektom. Ali, sve će ovisiti o nama i kako ćemo mi igrati”, istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Veseli me što smo u Splitu. Mene je Hajduk u neku ruku odgojio. Očekujem sjajnu atmosferu, sinergiju navijača i igrača”; zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.