(FOTO) Klizanje: Nakon kratkog plesa u vodstvu kanadski par Lajoie/Lagha

Foto: fah

Drugog dana Svjetskog juniorskog prvenstva u umjetničkom klizanju u Zagrebu na led Doma sportova izašli su plesni parovi, a nakon kratkog plesa suci su odlučili kanadski par Marjorie Lajoie i Zacharya Lagha ocijeniti s više od 70 bodova (70.14), što im je najbolji rezultat u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajni Kanađani koji su na prošlom Svjetskom juniorskom prvenstvu ostali nadomak medalje osvojivši četvrto mjesto, iza sebe su u Zagrebu ostavili sva tri ruska para. Drugi su trenutačno Elizaveta Hudajberdijeva i Nikita Nazarov s osvojenih 68.69 bodova, treći pobjednici finala Grand prixa i juniorski prvaci Rusije Sofia Ševčenko i Igor Eremenko (67.56). Osvajači bronce s prošlogodišnjeg svjetskog juniorskog prvenstva Arina Ušakova i Maksim Nekrasov slobodni ples dočekuju na četvrtom mjestu.

REZULTATI NAKON KRATKOG PROGRAMA PLESNIH PAROVA:

1. Marjorie Lajoie i Zachary Lagha (KAN) 70.14
2. Elizaveta Khudaiberdieva i Nikita Nazarov (RUS) 68.69
3. Sofia Shevchenko i Igor Eremenko (RUS) 67.56
4. Arina Ushakova i Maxim Nekrasov (RUS) 65.96

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.