(FOTO) Košarkaši Jollyja preko Zagreba u polufinale Kupa Krešimira Ćosića

Foto: fah

Šibenski Jolly pridružio se Cedeviti i postao drugim polufinalistom ovogodišnjeg izdanja Kupa Krešimira Ćosića, nakon što je u drugoj četvrtfinalnoj utakmici odigranoj u srijedu u šibenskoj dvorani Baldekin svladao Zagreb sa 83-76 (25-30, 19-18, 18-13, 21-15).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto. fah
Foto: fah
Foto: fah

Nakon što je Zagreb bio bolji u vrlo efikasnoj prvoj četvrtini, Jolly je bolje odigrao središnji dio utakmice, no pobjednik je odlučen u posljednjoj minuti.

Tricom Luke Božića 55 sekundi prije kraja Zagreb je smanjio zaostatak na dva koša (78-76). No, Josip Bilinovac je pogodio tricu za 81-76 kad je ostalo 36 sekundi do isteka 40. minute. Božić je dvaput gađao tricu za novi zaplet, ali je oba puta promašio. Konačnih 83-76 postavio je Scott sedam sekundi prije kraja.

Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Amerikanac je sa 19 koševa bio najbolji strijelac Jollyja. Bilinovac je postigao 15 poena, Ivan Novačić 12, a Šime Špralja 11 za domaću momčad. Martin Junaković je sa 18 koševa bio najbolji strijelac Zagreba, Antonio Vlaić je postigao 17 koševa, a Luka Božić i Toni Vitali po 14.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Branitelj naslova Cedevita je u prvom četvrtfinalu očekivano uvjerljivo svladala riječki Kvarner 2010 sa 98-76.

Foto: fah

Cedevita u polufinalu čeka boljeg iz dvoboja Zadra i Splita koji je na rasporedu u četvrtak, s početkom u 16.30 sati. Jolly će se u polufinalu boriti protiv pobjednika četvrtfinalnog sraza Šibenika i Cibone koji će biti odigran u četvrtak, s početkom u 20 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.