(FOTO) Liga prvaka: Jadran svladao Jug CO u utakmici bez natjecateljskog značaja

Foto: fah

U susretu 13., predzadnjeg kola, skupine B vaterpolske Lige prvaka u Dubrovniku je u utorak Jug CO poražen od splitskog Jadrana sa 6-7 (2-1, 1-1, 2-2, 1-3).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utakmici bez natjecateljskog značaja vaterpolisti Jadrana su u zadnjoj četvrtini slomili Jug, koji je već osigurao nastup na završnom turniru u Hannoveru, dok je za splitsku momčad to bio samo dvoboj za prestiž.

Kod Jadrana po jedan pogodak postigli su Ivan Domagoj Zović, Marin Delić, Duje Pejković, Nathan Power, Boris Popović, Ante Visković i Nikola Milardović.

U redovima Juga Daniil Merkulov zabio je dva gola, a po jedan su dodali Marko Macan, Luka Lončar, Marko Žuvela i Alexandros Papanastasio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jug je vodeći u skupini B sa 29 bodova, druga je Verona sa 26, slijedi branitelj naslova Olympiacos sa 24, na četvrtom mjestu je Szolnoki sa 21 bodom, Jadran je peti sa 15 bodova, na šestom mjestu je WASPO Hannover sa 9, zagrebačka Mladost je predzadnja sa 8 bodova, a posljednji je Spandau sa 7 bodova. U srijedu u Berlinu Spandau dočekuje Mladost.

Naboljih osam klubova plasirat će se na završni turnir (Final eight), koji će se održati od 6. do 8. lipnja u Hannoveru. To znači da iz skupine A na završni turnir idu četiri najbolje momčadi, a iz skupine B tri najbolje, te WASPO Hannover koji je domaćin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.