(FOTO) Mladi Vatreni odličnim nastupom protiv Grčke počeli nastavak kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2021. godine

Foto: HNS

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija odličnim je nastupom protiv Grčke u Varaždinu započela nastavak kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2021. godine, postigavši čak četiri pogotka u prve 24 minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Premda je iza sebe imala dva domaća poraza, od Škotske i Češke, te je u Varaždin stigla bez izbornika Igora Bišćana i dijela stručnog stožera, mlada hrvatska nogometna reprezentacija uvjerljivo je porazila Grčku te ostala u konkurenciji za plasman na europsku smotru.

Pod vodstvom Tomislava Rukavine i Petra Krpana, Hrvatska U-21 povela je nakon samo 45 sekundi igre, kada je kapetan Moro efektnim udarcem s ruba kaznenog prostora poslao loptu u mrežu.

Već u petoj minuti Moro ubacuje s lijeve strane, a Majer glavom povisuje na 2:0, dok Musa u 14. minuti postiže treći pogodak nakon ubačaja Špikića s desne strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majer je svoj drugi pogodak na utakmici postigao u 24. minuti, izvrsnim udarcem nakon asistencije Sose, da bi završnih 5:0 postavio Musa početkom drugog poluvremena, kada je istrčao sam ispred suparničkog vratara, zaobišao ga i stavio “točku na i”.

Uz pet postignutih pogodaka, hrvatski su nogometaši imali još izglednih prilika, a s tri osvojena boda zauzeli su treće mjesto poretka u kvalifikacijskoj skupini, sa samo bodom zaostatka za drugoplasiranom Grčkom. Vodeća je Češka s pet bodova i utakmicom više, a mladi Vatreni za četiri dana gostuju upravo kod Čeha, u još jednom od presudnih dvoboja za rasplet.

Kvalifikacije za EP U-21, Skupina 4:
1. Češka 14 (6)
2. Grčka 10 (5)
3. Hrvatska 9 (5)
4. Škotska 8 (5)
5. Litva 4 (5)
6. San Marino 0 (6)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.