(FOTO) Nezabilježeno u skijanju: “Šetač” omeo Zubčića u drugoj vožnji, hrvatski skijaš završio na 10. mjestu

epa08086470 Filip Zubcic of Croatia in action during the men's Giant Slalom race at the FIS Alpine Skiing World Cup event in Alta Badia, Italy, 22 December 2019. EPA/ANDREA SOLERO

Filip Zubčić osvojio je deseto mjesto na klasičnom veleslalomu za Svjetski kup u talijanskoj Alta Badiji, nakon što je uspio izbjeći sudar u cilju druge vožnje s jednim od neopreznih ljudi iz organizacije utrke koji se našao na stazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedu je odnio Norvežanin Henrik Kristoffersen.

Filip Zubčić je vrlo dobro skijao i na drugoj stazi, na kojoj je opet startao kao 22. i sa 12. vremenom došao do svog drugog “Top 10” plasmana u novoj sezoni, nakon osmog mjesta u Beaver Creeku.

Drugo mjesto je pripalo Francuzu Cyprienu Sarrazinu, a treće mjesto je sa 39 stotinki zaostatka pripalo najboljem slovenskom skijašu Žanu Kranjecu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Filip Zubčić je s novih 26 bodova ukupno sakupio 58 u veleslalomu i nalazi se na 14. mjestu u ovoj disciplini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.