(FOTO) NK Osijek objavio nove slike Pampasa: Pogledajte u kojoj je fazi gradnja

Foto: Facebook

Nastavlja se izgradnja novog stadiona NK Osijek koji bi trebao biti gotov do kraja godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na situaciju projekt Pampas2020 bi mogao kasniti.

Ipak, Osijek se na Facebook stranici pohvalio s nekoliko najnovijih fotografija s gradilišta gdje se vidi podizanje tribina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj stadion će imati 12 tisuća mjesta i bit će u potpunosti natkriven. U sklopu stadiona će biti luksuzne svlačionice sa saunama i bazenima i klupski fan shop.

“Ja volim što su navijači nestrpljivi i što u ovom mirnom ravničarskom duhu postoji ta glad za sportskim rezultatom. Vjerujte mi, ja sam najkritičniji i najnestrpljiviji. Moramo biti iskreni i reći da je fokus mene i mojih suradnika malo odvučen na Pampas. Sportski rezultat je nešto što je ove sezone, mjesto na tablici je ove sezone, a Pampas je sljedećih 90 godina. To je ostavština koja nije alibi za naše sportske neuspjehe”, rekao je predsjednik Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.