(FOTO) Obilježavanje srebra sa SP-a u Rusiji diljem Hrvatske: Fontane u znaku Vatrenih, Pozdrav Suncu obojan u kockice…

Zagreb, 16.07.2019 - U povodu prve obljetnice velikog uspjeha Hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u RusijI gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić sa suradnicima obišao je fontane u ulici Hrvatske bratske zajednice koje su zasvijetlile u znaku 'Vatrenih. Foto HINA/ Daniel KASAP/ dkas

U povodu prve obljetnice velikog uspjeha Hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, fontane u ulici Hrvatske bratske zajednice osvijetljene su u znaku ‘Vatrenih, a na video zidu prikazani su detalji dočeka reprezentacije u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Godišnjica dočeka ‘Vatrenih’ nakon finalne utakmice svjetskog prvenstva u Rusiji Zadrani su obilježili na instalaciji Pozdravu Suncu koja je bila prigodno obojena u boje hrvatske reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.