Europska liga: Osijek u 2. kolu kvalifikacija protiv bugarskog CSKA

Foto: fah

Nogometaši Osijeka u 2. kolu kvalifikacija za Europsku ligu igrat će protiv bugarskog CSKA iz Sofije koji je u uzvratnoj utakmici 1. kola protiv Titograda odigrao u Podgorici bez golova i tako obranio prednost 4-0 iz prve utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prva utakmica 2. kola bit će odigrana u Sofiji 25. kolovoza, a uzvrat u osječkom Gradskom vrtu na rasporedu je 1. kolovoza.

Osim CSKA, u 2. kolo su se u utorak plasirali srpski Čukarički, koji je nakon 3-0 u prvoj utakmici pobijedio sa 5-0 i na gostovanju kod armenskog Banantsa, a Klaksvik s Farskih Otoka je odigravši 0-0 kao domaćin protiv litavskog Riteriai prošao dalje zahvaljujući golu postignutom u gostima (1-1) u prvom dvoboju.

U srijedu će gruzijska Čihura ugostiti luksemburšku Folu (2-1), a preostale 43 utakmice na rasporedu su u četvrtak, kad će i splitski Hajduk na Poljudu ugostiti maltešku Gziru. Dvoboj započinje u 20 sati, a Hajduk iz prve utakmice ima prednost 2-0. Ako se ne dogodi senzacija, Hajduk će u 2. kolu igrati protiv boljeg iz sraza latvijskog Ventspilsa i albanske Teute. Latvijci iz prve utakmice odigrane u Rigi imaju prednost od 3-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Europska liga – 1. kolo
Titograd (CG) – CSKA Sofija (Bug) 0-0 (ukupan rezultat 0-4)
Banants (Arm) – Čukarički (Srb) 0-5 (0-8)
Klaksvik (FRO) – Riteriai (Lit) 0-0 (1-1)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.