(FOTO) Pobjeda Barcelone za vrh ljestvice: Show Lionela Messija, izjednačio se s Ronaldom, Rakitić ponovno na klupi

Foto: fah

Aktualni španjolski prvak, Barcelona, ostvario je uvjerljivu pobjedu na Camp Nou u sklopu 13. kola španjolskog prvenstva. Naime, katalonski klub pobijedio je Celtu Vigo sa 4:1 (2:1), odličnu utakmicu odigrao je najbolji igrač svijeta, Lionel Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Naime, kapetan Katalonaca Lionel Messi postigao je još jedan ‘hat-trick’ s dva gola iz slobodnih udaraca te jednim postignutim iz jedanaesterca, bio je to pravi show maestralnog Argentinca.

Messi je tako stigao do 34. hat-tricka u karijeri te se  izjednačio sa Portugalcem i aktualnim igračem Juventusa, Cristianom Ronaldom, u La Ligi.  Za Barcu i konačnih 4:1 zabio je Sergio Busquets u 85. minuti. Ovom pobjedom Barcelona se vratila na vrh Primere.

Nažalost, hrvatski reprezentativac, Ivan Rakitić, i dalje je u nemilosti trenera Valverdea te je cijeli susret odgledao s klupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.