(FOTO) Razbili u finalu Jadran iz Herceg Novog: Dubrovački Jug obranio naslov pobjednika regionalne lige

Foto: fah

Vaterpolisti Juga CO obranili su naslov pobjednika regionalne Jadranske lige, oni su u finalu završnog turnira na svom terenu svladali Jadran iz Herceg Novog s uvjerljivih 15-3 (4-1, 4-0, 2-1, 5-1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Dubrovčani su pitanje pobjednika riješili još u prve dvije trećine kada su odličnom obranom u potpunosti onemogućili centre gostiju i dopustili Jadranu samo jedan pogodak. S druge strane, Jug je u prve dvije četvrtine postigao osam golova, a s tri je prednjačio Loren Fatović.

Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Nastavak je bio tek formalnost.

Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Maro Joković postigao je pet golova, Fatović je ostao na tri, a dva je za Jug zabio Felipe Perrone, dok su strijelci za Jadran bili Danil Markulov, Marko Petković i Bojan Baničević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.