(FOTO) Remi Wolfsburga i Freiburga, Werder i Eintracht uvjerljivi, Haaland u 95. minuti spasio Borussiju D.

epa08482759 Thorgan Hazard of Borussia Dortmund battles for the ball with Valon Berisha of Fortuna Dusseldorf (R) during the Bundesliga match between Fortuna Duesseldorf and Borussia Dortmund at Merkur Spiel-Arena in Duesseldorf, Germany, 13 June 2020. EPA/LARS BARON / POOL DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.

Fortuna nije opet zaustavila Borussiju D. nego je izgubila 1:0 na domaćem terenu u utakmici 31. kola Bundeslige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaća ekipa se uspješno branila sve do 67. minute, kada je Raphael Guerreiro zabio gol, ali VAR je intervenirao i poništio taj pogodak zbog igranja rukom. Borussija je na kraju uspjela doći do pobjede u 95. minuti kada se nakon ubačaja Akanjica najviše odrazio Haaland, koji je zabio glavom.

Susret Wolfsburga i Freiburga završio je remijem 2:2. Marin Pongračić odigrao je svih 90 minuta za Wolfsburg, a Josip Brekalo izašao je u 55. minuti susreta.

Eintracht je s 4:1 slavio u gostima kod Herthe, a Werder je s 5:1 također na gostovanju pobijedio već otpisani Paderborn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Köln i Union Berlin odigrali su utakmicu u kojoj je gostujući Union slavio s 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.