(FOTO) Sjajni Kramarić sa četiri komada Borussiji postavio nekoliko rekorda

epa08512221 Andrej Kramaric (L) of TSG 1899 Hoffenheim celebrates after scoring his team's third goal during the Bundesliga match between Borussia Dortmund and TSG 1899 Hoffenheim at Signal Iduna Park on June 27, 2020 in Dortmund, Germany. EPA/Martin Rose / POOL DFL regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić odigrao je jednu od najboljih utakmica u životu na gostovanju protiv dortmundske Borussije kad je u 45 minuta zabio domaćinima četiri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postao je prvi igrač u povijesti Bundeslige koji je Dortmundu uspio zabiti četiri gola, prema podacima stranice Squawka Football.

Čini se kako je u odličnoj formi, kroz cijelu sezonu imao velikih problema s ozljedama, a najviše ga je mučilo koljeno, koje je i operirao prošlog ljeta, a zatim i gležanj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.