(FOTO) Tko će zaustaviti ovako moćni Bayern? Bavarci na startu Bundeslige ponizili Schalke

Foto: fah

Nogometaši Bayerna nastavili su gdje su nedavno, u finalu Lige prvaka, stali. Naime, prvak Europe i aktualni prvak Njemačke u prvom kolu Bundeslige svladao je na svojoj Alianz Areni Schalke rezultatom 8:0. I ove će sezone Bayern biti moćan i ponovno je izvjesno da ga nitko u Njemačkoj neće moći zaustaviti. Mogu li ga zaustaviti u Europi? Bavarci možda nemaju po imenima najjači sastavu, ali kao momčad su strašni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Zanimljivo da je Schalke zamalo poveo iz prvog napada u susretu, no sjajni Manuel Neuer, za kojeg ne znate da li bolje brani ili bolje pjeva, spasio je svoju momčad, nakon čega se Bayern razljutio te je natrpao mrežu gostiju. Uslijedila je, dakle, prava katastrofa gostiju iz Gelsenkirchena.

Golijadu je otvorio Serge Gnabry koji je zabio za 1:0 u četvrtoj minuti, a uz puno, puno prilika za Bayern u prvom poluvremenu su svoje šanse iskoristili još Goretzka i Lewandowski za sigurnu prednost od 3:0 nakon prvih 45 minuta igre. Iako su Bavarci nakon prvog poluvremena vodili vrlo uvjerljivo nisu se tu zaustavili te su i u nastavku susreta nastavili s punjenjem mreže gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gnabry je pogađao u 47. i 59. minuti na asistencije Sanea za 5:0, nakon čega je u 70. Muller poslije fenomenalne asistencije Lewandowskog zabio za 6:0. Sane je svojim prvijencem u dresu bavarskog velikana u 71. minuti povećao prednost na 7:0, da bi konačnih 8:0 postavio mladi mlado Musiala u 81. minuti, bila je to sjajna akcija za konačno poniženje Schalkea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.