(FOTO) Tunis u prvom poluvremenu poveo protiv Vatrenih 1:0

Varaždin, 11.06.2019 - Prijateljska nogometna utakmica između reprezentacija Hrvatske i Tunisa na stadionu u Varaždinu. Na slici Milan Badelj i Ghailene Chaalali. foto HINA/ Damir SENČAR/ ds

Hrvatska nogometna reprezentacija zaključit će sezonu prijateljskom utakmicom protiv Tunisa u Varaždinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo poluvrijeme hrvatska nogometna reprezentacija nije iskoristila kako bi stekla prednost i otišla s istom na odmor, nego je Tunis u 16. minuti poveo 1:0 i tako je ostalo do kraja poluvremena.

Nakon što su prije tri dana u Osijeku pobijedili Wales (2:1) u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. u Varaždin su doputovali svi raspoloživi izabranici Zlatka Dalića, uključujući kapetana Luku Modrića.

Početni sastav Hrvatske: Sluga – Vida, Lovren, Benković – Brekalo, Pašalić, Badelj, Kovačić, Melnjak – Kramarić, Petković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.