(FOTO) Vatreni odradili posljednji trening prije odlaska u Kalinjingrad: Poznat sastav za Nigeriju, hoće li Hrvatska krenuti bez Badelja, Ćoruke ili Rebića?

Foto: fah

Kako smo već pisali s velikom vjerojatnošću može se govoriti o početnoj postavi Vatrenih za prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu ove subote od 21 sat u Kalinjingradu. Podsjetimo, Vatreni su jutros u kampu u Iličevu odradili posljednji trening prije puta za Kalinjingrad.  Sastav koji je odredio izbornik Zlatko Dalić isključuje Milana Badelja, ali i iskusnog stopera Vedrana Ćorluku, zato ulazi Mario Mandžukić i ostaje Domagoj Vida, na lijevom boku je očekivano Strinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Moguća jedanaestorica Vatrenih:

Subašić; Vrsaljko, Vida, Lovren, Strinić – Rakitić, Modrić – Rebić, Kramarić, Perišić – Mandžukić.

Dalić je i prije početka priprema poručio da će kod njega i za vrijeme njegov ere igrati najbolji te da nije ”rob imenima”, dakle, mislio je igrače u najboljoj formi. Posve je jasno kako ovakva ofenzivna postava neće igrati protiv Argentine.  Naime, u prvih 11 čak su četiri izrazita napadača: Rebić, Perišić, Kramarić i Mandžukić. Naravno, neće sva četvorica igrati u kaznenom prostoru Afrikanaca. Hoće li Dalić na ovaj način oslabiti oštricu u nogama najboljeg hrvatskog napadača trenutno Andreja Kramarića, koji će kako sada stvari stoje igrati povučenije, iza Mandžukića?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postoji i opcija broj dva, a ona uključuje Milana Badelja, koji je sjajni zadnji vezni, a još k tome sve zna s loptom. Ako bi zaigrao Badelj ispao bi Ante Rebić, dok bi Modrić u tom slučaju bio prebačen bliže golu Nigerije, međutim, Rebić je, tvrde mnogi zaslužio igrati više od Mandžukića, barem ako se sjetimo kako je to izgledalo protiv Brazila i Senegala, ni Mandžukić, kao ni Ćorluka, nije u formi. I u ovoj opciji upitan je Vedran Ćorluka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.