(FOTO, VIDEO) Hrvatski tenisači se opustili u svlačionici, Francuzi im čestitali na pobjedi

Foto: Twitter

Nakon što su osvojili Davis Cup naslov i primili svoje trofeje hrvatski tenisači uputili su se prema svlačionici gdje su krenuli sa slavljem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Francuska televizija prekinula prijenos dodijele odličja hrvatskim tenisačima, francuski tenisači došli su u svlačionicu te im na pravi sportski način čestitali na pobjedi.

“Učinili smo što smo mogli na ovoj razini protiv hrvatske momčadi, a oni su nas pobijedili. Otišli smo do njihove svlačionice čestitati im. Mislim da su sjajni pobjednici, zaslužili su to”, izjavio je izbornik francuske Davis Cup reprezentacije Yannick Noah nakon što je njegova momčad poražena s 3-1 u finalu odigranom pred više od 24.000 gledatelja na stadionu Pierre Mauroy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.