(FOTO, VIDEO) Igor Tudor i dalje nepobjediv, Galatasaray do novog trijumfa na startu prvenstva

Foto: Twitter

Turski nogometni velikan Galatasaray, za čijem kormilom sjedi Igor Tudor, upisao je i treću pobjedu na startu prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galatasaray je na svom travnjaku porazio Sivasspor 3-0 i nakon tri kola vodi na ljestvici s devet bodova i 10-2 razlikom pogodaka.

Junak utakmice bio je dvostruki strijelac Tolga Cigerici koji je u svakom poluvremenu postigao po jedan pogodak. U 41. minuti je doveo domaćine u vodstvo, a u 71. minuti je zabio i svoj drugi pogodak na utakmici. Pobjedu Galatasarayja potvrdio je Bafetimbi Gomis iz jedanaesterca u 83. minuti.

Za Sivasspor, koji se vratio u prvu ligu nakon jedne sezone provedene u drugoligaškom društvu, bio je to drugi poraz ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U idućem kolu Tudorova družina gostuje kod Antalyaspora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.