(FOTO, VIDEO) Njemački kup: Bayern, HSV, Borussia Moenchengladbach, Arminia u četvrtfinalu

Foto: fah

Njemački nogometni velikan Bayern Munchen plasirao se u četvrtfinale njemačkog Kupa pobijedivši u susretu osmine finala Wolfsburg 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak odluke zabio je Douglas Costa u 18. minuti.

Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto. fah

Plasman u četvrtfinale izborio je i HSV koji je u bundesligaškom okršaju pobijedio Koln 2-0. Golove za momčad iz Hamburga zabili su Gideon Jung (5) i Bobby Wood (75).

Borussia Moenchengladbach je na gostovanju pobijedila drugoligaša Greuther Fuerth 2-0. Gosti su sav posao obavili već u prvom poluvremenu postigavši dva gola, a strijelci su bili Ozcar Wendt (12) i Thorgan Hazard (36-11m)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto. fah

Arminija je prošla dalje nakon što je boljim izvođenjem jedanaesteraca pobijedila četvrtoligaša Astoriju Walldorf 5-4. Utakmica je završila 1-1. Gosti su poveli u 57. minuti golom Toma Schultza, a izjednačio je Marcel Carl u 78. minuti. Gosti su posljednjih pet minuta produžetka igrali s igračem manje nakon što je isključen Keane Stadue.

Prilikom izvođenja kaznenih udaraca kod Astorije su bili neprecizni Nicolai Gross i Jonas Kiermier, dok je kod Arminije promašio Fabian Klos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preostale četiri utakmice na rasporedu su u srijedu.

REZULTATI OSMINE FINALA:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HSV – Koln 2-0
Astoria Walldorf (IV) – Arminia (II) 4-5 11m (1-1)
Bayern Munchen – Wolfsburg 1-0
Greuther Fuerth (II) – Borussia Moen. 0-2

U srijedu:

SV Sandhausen (II) – Schalke 04
Sportfreunde Lotte (III) – TSV 1860 Munchen (II)
Borussia Dortmund – Hertha Berlin
Hanover 96 (II) – Eintracht Frankfurt

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.