(FOTO, VIDEO) Pobjeda Seville, Valencia propustila veliku priliku pobjedom u Baskiji preteći Real

Foto: fah

U dvobojima 26. kola Primere igranih u srijedu Sevilla je slavila kod Malage s 1-0, dok su Athletic Bilbao i Valencia odigrali 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sevilla je slavila kod “fenjeraša” Malage golom Joaquina Correje još iz 15. minute. S pobjedom u ovom andaluzijskom derbiju Sevilla se učvrstila na šestom mjestu s 42 boda, koliko ima i četvrtoplasirani Villareal, dok je Malaga ostala prikovana za dno sa samo 13 bodova.

Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Valencia je imala priliku pobjedom u Baskiji preteći Real na trećem mjestu, ali su uzeli samo bod. Povela je Valencia preko Geoffreya Kondogbije (26), a u 36. minuti napadač Athletica Aritz Adurizje promašio kazneni udarac. Domaćini su se poraza spasili golom Oscara de Marcosa u 49. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trećem susretu Getafe je s 3-0 kod kuće svladao Deportivo pogocima Angela (40), Bovede (44ag) i Moline (82).

Foto: fah
Foto: fah

Na ljestvici vodi Barcelona s 65 bodova, Atletico je drugi s 59, Real treći s 51, a Valencia ima 50 bodova. Na dnu su Las Palmas (19), Deportivo (18) i Malaga (13).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.