(FOTO, VIDEO) Prva pobjeda hrvatskog trenera Igora Tudora na klupi Galatasarayja, deset bodova zaostatka za vodećim Bešiktašom

Foto: Twitter

Hrvatski trener Igor Tudor u trećoj utakmici na klupi Galatasarayja upisao je prvu pobjedu, budući da je u ponedjeljak u 23. kolu nogometnog prvenstva Turske u gostima kod Antalyaspora slavio sa 3-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galatasaray je vodio 2-0 golovima Brume (24) i Erena Derdiyoka (36). No, domaćini su uspjeli doći do izjednačenja, a strijelci su bili Mbilla Etame (44) i Deniz Kadah (53).

Ipak, u šestoj minuti sudačke nadoknade Eren Derdiyok glavom zabija za pobjedu Galatasaraya.

Tudor je preuzeo Galatasaray 15. veljače i prvom susretu protiv Rizespora bilo je 1-1, da bi u prošlom kolu izgubio od vodećeg Bešiktaša 0-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bešiktaš ima 53 boda, drugi je Istanbul Basaksehir sa 49, slijedi Galatasaray sa 43, a četvrti Fenerbahče ima 41 bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.