(FOTO, VIDEO) Tko nakon odlaska Nenada Bjelice? ”Početkom sljedećeg tjedna bi se sve trebalo znati”

Foto: fah

Kako smo već pisali Nenad Bjelica nije više trener Dinama. Posve očekivano došlo je do sporazumnog raskida, a nakon svega Bjelica je poručio kako se ”uopće nije posvađao sa Zdravkom Mamićem.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred novinare je stao i predstavnik klupske Uprave kluba, Krešimir Antolić:

‘Ono o čega se nismo složili je ova situacija uzrokovana pandemijom korona virusa. Ostali smo na oprečnim stajalištima pa dogovorili sporazumni raskid suradnje. I to smo dogovorili vrlo brzo. Nenadu hvala na svemu i želimo mu nove pobjede u nastavku karijere. Ovime je završilo ovo razdoblje turbulencija. Dinamo će biti što uvijek jest. Prvak”, poručio je Antolić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko bi nakon ove pomalo mučne epizode trebao naslijediti Bjelicu, koji je bio omiljen kako kod navijača tako i kod igrača? Prema svemu sudeći kandidat je zasad samo jedan.

Antolić tvrdi kako je klub uvijek za dogovor:

‘Postoje jednostrani mehanizmi da smanjimo plaće kome i koliko želimo, ali mi smo za dogovor. Vrijeme je za solidarnost i zajedništvo. Uzet ćemo si malo vremena prije odluke o novom treneru. Početkom sljedećeg tjedna bi se sve trebalo znati. Igor Jovićević je sigurno jedan od glavnih kandidata ako ne i najglavniji. Zapravo nema drugih ozbiljnih kandidata…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napravili sve da se postigne dogovor?

”Nijedan rastanak nije dobar. Ali mi smo sa svoje strane napravili sve da postignemo dogovor. Nije nitko kriv, jednostavno imamo različita mišljenja.”

Nije bilo svađanja?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Nenad je doveden aklamacijom i imao je posve odriješene ruke. Nikad se nismo posvađali pa ni danas. Oteglo se jer smo rješavali pravne detalje. Klub nije javno objavio Nenadova primanja. O financijskim uvjetima raskida suradnje nećemo govoriti. Sigurno su igrači imali sinergiju s Bjelicom, inače ne bi ni imali takve rezultate. Ali igrači imaju ugovore: s Dinamom.”

Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.