(FOTO) Vratio se i Filip Hrgović: Mislio sam da ćete me izbaciti što sam donio broncu, a priredili ste mi proslavu

Foto: fah

Filip Hrgović vratio se u Hrvatsku i nije skrivao razočaranje što nije osvojio zlato, ali niti ponos što je osvojio prvo boksačko olimpijsko odličje za Hrvatsku nakon proglašenja neovisnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Hvala vam za ovaj doček. Mislio sam da ćete me izbaciti što sam donio broncu, a vi ste mi priredili proslavu. Ugodno ste me iznenadili. Nakon polufinalne borbe sam bio tužan i razočaran zbog poraza, ali nakon što su se emocije slegle ponosan sam na prvo hrvatsko odličje,” kazao je Hrgović.

Njego trener Leonardo Pjetraj je naglasio kako ne može reći da je zadovoljan jer je ‘Hrgović najbolji na svijetu’, ali je i dodao.

“Drago mi je zbog prve hrvatske medalje u boksu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.