(FOTO) Zagreb: Orijentacijska sprint trka Kup Maksimira 2015.

Jučer je, 30. svibnja 2015. na livadama Agronomskog fakulteta Zagreb u organizaciji Orijentacijskog kluba Maksimir održano natjecanje „Kup Maksimira“ koje se boduje za sprint kup Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na natjecanju je nastupilo 105 trkača iz 10 hrvatskih klubova.

U najjačim seniorskim kategorijama M21 i Ž21 pobjedu su odnijeli Matjaž Štanfel, OK Ris Delnice i Tena Sakar Vukić, OK Maksimir, a najbolji juniori u kategorijama M20 i Ž20 bili su Balázs Gyenizse-Nagy, OK Sova i Pia Ocvirk OK Japetić, kojima je ovo ujedno dobra priprema za Svjetsko orijentacijsko juniorsko prvenstvo koje se ove godine održava u Raulandu u Norveškoj od 4.srpnja do 10. srpnja 2015.

Dječja orijentacijska trka Kup Maksimira 2015

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također u isto vrijeme održana je i orijentacijska trka za one najmanje na kojoj je nastupilo čak 78 djece zajedno sa svojim roditeljima.

Svi mali natjecatelji po završetku utrke dobili su medalju, te prigodne darove sponzora.

Tijekom cijelog natjecanja maskota mede zabavljala je svu dječicu i mamila im osmjeh na lice. Lijepo je bilo za vidjeti kako se cijela obitelj bavi športom i pritom dobro zabavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostale fotografije s natjecanja možete pogledati ovdje.

Rezultate natjecanja možete pogledati na mrežnom sjedištu Orijentacijskog kluba Maksimir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.