(FOTO) Zimske paraolimpijske igre: Hrvatski daskaš Bošnjak šesti u crossu

Foto: fah

Hrvatski paraolimpijac Bruno Bošnjak stigao je do četvrtfinala natjecanja daskaša na snijegu u disciplini cross na Zimskim paraolimpijskim igrama u Pjongčangu, no u toj fazi natjecanja brži od njega bio je Austrijanac Reinhold Schett.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ljut sam na sebe. Bio sam brži i bolji. Mogao sam ga barem triput zaobići. No, kada sam krenuo da ga obiđem, Schett je padao i morao sam paziti na njega te sam zato na kraju ispao. Ništa, ovo natjecanje moram što prije zaboraviti i dobro se pripremiti za banked slalom u petak gdje nas sedmorica ravnopravno konkuriramo za medalju”, rekao je Bošnjak.

Bošnjak je u kvalifikacijama je ostvario šesto vrijeme, dok je u osmini finala bio bolji od Rumunja Mihaita Papara te je na kraju natjecanja zauzeo šesto mjesto.

Novi paraolimpijski pobjednik je Amerikanac Mike Schultz koji je u finalu savladao Nizozemca Chrisa Vosa. Brončani je Amerikanac Noah Elliott koji je svladao Schetta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.