Fra Mario Knezović: Milanović ide na Sutjesku, Tomašević stoji ispod petokrake, a oni se uhvatili Modrića i Lovrena

Foto: Facebook, fah, montaža Narod.hr

Poznati hercegovački fratar Mario Knezović komentirao je nedavno podignutu optužnicu protiv Luke Modrića i Dejana Lovrena. Objavu prenosimo u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Ako je glavni problem Hrvatske nekakav iskaz na sudu Modrića i Lovrena onda smo časna i pravedna zemlja? Znam da treba izgovarati istinu svuda, a ne samo na sudu.

NEKI KORUMPIRANIM LOPOVI IZ PRAVOSUĐA NISU VRIJEDNI MODRIĆEVE ISTINE. Modrić i Lovren su glavni hrvatski pravosudni problem. Zašto? Zato što se ne vidi drugi način kako pljunuti na ponos i uspjeh.

Gradonačelnica Siska Ikić Baniček govori da je Bleiburg vampirski pir, vlast u Varaždinu ne dopušta staviti ploču na kojoj piše da su komunisti ubili časnu sestru, predsjednik hodočasti na partizansko stratište Sutjesku, zagrebačka vlast pali krijesove pod petokrakom itd. To je sve dokaz da Hrvatskoj prijeti propast.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na putu eutanazije domoljublja stoje Modrić, Lovren i ostali koji su kao djeca protjerani sa svoga ognjišta. Ako je glavni problem Hrvatske nekakav iskaz na sudu onda smo časna i pravedna zemlja? Znam da treba izgovarati istinu svuda, a ne samo na sudu. Ali ovdje postoji veliko ALI…

Taj ALI glasi: Dok neki lopovi i korumpirani prevaranti u sudnicama sude takvi nisu vrijedni da im se govori istina. Lažnim ljudima se istina ne baca pred oči! Zato, baš zato, podrška Modriću i Lovrenu!

Napomena: Ovo je dublja priča i tko je misli površno shvatiti tipa svi smo pred zakonom jednaki takvi ne vide daleko!“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

> Mišetić svima koji tjeraju Modrića iz reprezentacije: ‘Samo kod nas neki žele biti veći katolici od Pape’

Zatim je objavio još jedan post u kojemu je nabrojio sve on koji su lažno svjedočili, ali nisu bili procesuirani

“U Hrvatskoj i BiH još je živo na tisuće ljudu koji su pred sudovima lažno svjedočili i ljude zbog tih lažnih iskaza na suđenjinam u smrt i zatvore slali. U tim komunističkim montiranim procesima doslovno su životi padali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Svjedočilo se čak lažno da je Stepinac klao i ubijao i jeo oči “srpske dece”.

2. Svjedočili su na sudu lažno da fratri sa Širokoga vrelim uljem prže partizane i polijevaju sa zvonika. 3. Predsjednik države lažno svjedočio protiv svoje zemlje u Haagu.

4. Goli otok je bio pun intelektualaca koji su tamo završili zbog lažne optužbe i lažna svjedočanstva. 5. Mogao bih nabrajati u nedogled od raznih sinkopa tajkuna pa dalje.

PITANJE: Tko je od njih procesuiran zbog tih laži iznesenih na sudu? Ti lažni iskazi su rađali pogubljenjem i teškim robijama. Zar nitko nije suđen zbog tih iskaza? NE! Sve je to zataškano a samo su dva igrača optužena za lažni iskaz. Iskaz koji nije “pomogao” osuđenom Mamiću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PO REDU SE BOG MOLI. Zato neka sve lažne iskaze procesuiraju pa će na red negdje pred kraj doći Modrić i Lovren. Ja sam za ISTINU ali ne selektivnu nego cjelovitu. VIDIM NEKI ovo svode na navijačku priču. To je uvreda razumu”, ističe fra Mario Knezović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.