France Football: Nezadovoljni Ronaldo nudio se PSG-u?

Foto: fah

Prema pisanju inače vrlo dobro obaviještenog France Footballa nogometaš Juventusa, portugalski reprezentativac, Cristiano Ronaldo, prije prisilne pauze uzrokovane pandemijom koronavirusa ponudio je sam sebe pariškom PSG-u. Navodno je Portugalac, a o čemu se već u više navrata spekuliralo, nezadovoljan načinom na koji Juventus igra pod trenerom Maurizijom Sarrijem te je navodno poručio gazdi katarskog PSG-a poslao jasnu poruku kako više ”ne želi biti u Juventusu nego igrati s Mbappeom i Neymarom”, poručio mu je da ”otkupi ugovor od Talijana”, uz dodatak kako će mu se to ”isplatiti”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijelu kombinaciju je navodno srušila prisilna pauza uzrokovana pandemijom koronavirusa, no, ako ponovno Juventus posrne u Ligi prvaka prije završnice, a nije to nemoguće s obzirom da u osmini finala love zaostatak nakon prve utakmice protiv Lyona od 0:1, mogla bi se ponovno aktualizirati cijela priča. Vlasnici PSG-a imaju gotovo neograničene financijske mogućnosti, što su i dokazali kad su iz Barcelone doveli Brazilca Neymara, a što im se rezultatski gledano, kada govorimo o Ligi prvaka, zasad nije isplatilo. Neymara su platili preko 200 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.