Francuski nogometni stručnjak Rudi Garcija napušta Marseille

Foto: mustapha ennaimi - Flickr

Francuski nogometni stručnjak Rudi Garcija (55) na koncu ove sezone napušta kormilo Olympique Marseillea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Odlučio sam podnijeti postavku. Svoju odluku sam obznanio predsjedniku kluba Jacquesu-Henriju Eyraudu koji ju je prihvatio,” poručio je Garcija.

Kolo prije kraja prvenstva OM se nalazi na šestom mjestu bez izgleda za plasman u neki od europskih kupova.

Već mjesecima francuski mediji nagađaju kako bi Garcija na kraju sezone mogao dobiti otkaz, ali je na koncu sam odlučio napustiti kormilo kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Garcia je preuzeo Marseille u listopadu 2016. godine i pod njegovom vodstvom momčad s Velodromea lani je stigla do finala Europske lige u kojem je izgubila od Atletico Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.