Francuski reprezentativac pred dugom pauzom? Stoperu Barcelone prijeti operacija koljena?

Foto: fah

Stoper španjolskog prvaka Barcelone i francuski reprezentativac Sammuel Umtiti najvjerojatnije će se morati podvrgnuti operaciji lijevog koljena koje je ozlijedio u prvenstvenoj utakmici protiv Leganesa prije dva tjedna, objavili su španjolski mediji u četvrtak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju dnevnika “Sport”, pred Umtitijem i klubom je odluka o tome hoće li se podvrgnuti operaciji koja će ga odvojiti od travnjaka na nekoliko mjeseci ili nastaviti s konzervativnom metodom liječenja, dok “Mundo Deportivo” navodi kako će Umititi zasigurno propustiti utakmicu protiv trenutačno vodeće Seville 20. listopada, utakmicu Lige prvaka protiv milanskog Intera 24. listopada kao i “clasico” protiv madridskog Reala 28. ovog mjeseca.

Iako trenutačno drži drugo mjesto na ljestvici, Barcelona ima velikih problema u obrani ove sezone. S devet primljenih pogodaka najslabija je od osam prvoplasiranih sastava u Primeri, a bez pobjede je u posljednja četiri ligaška dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.