Futsal Dinamo – klub u kojem članovi imaju pravo odlučivati tko će biti osobe koje će ih predstavljati

Foto: Futsal Dinamo

Futsal Dinamo pobjedom u Makarskoj jesenski je prvak 1. HMNL. Priča ovog kluba počela je u proljeće 2012. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U klubu igraju samo domaći dečki, a postali su pokret koji se zalaže za demokraciju, transparentnost, poštenje, vrijednosti,.

“Put koji je Futsal Dinamo izabrao je jedini ispravan put i jedini put u skladu s važećim zakonima koji reguliraju funkcioniranje udruga i sportskih klubova koji su uređeni kao udruga. Klub je tu zbog svojih članova i oni moraju imati pravo odlučivati tko će biti osobe koje će ih predstavljati i u kojem smjeru će se klub razvijati. Vrlo jednostavno zar ne?”, poručuje jedan od pokretača Juraj Fabijanić.

“Što za mene znači Dinamo stvarno ne mogu riječima opisati. Predstavljati klub koji nosi ime Dinamo za mene znači prije svega čast, zadovoljstvo, ali i veliku odgovornost. Odgovornost da dostojno predstavljamo ime koje nosimo i da se trudimo učiniti naše utakmice mjestom gdje se naši navijači i svi ljubitelji sporta osjećaju ugodno i gdje je sport prva i jedina tema! Moj san je da raspravljamo samo o tome tko je brži, kakav je gol Banana zabio, kak’ je Dado za Penija odigrao dupli pas, jel’ Capi trebao podvaliti na drugu itd. Nogomet/futsal je najljepša igra koja nam treba biti izvor veselja, opuštanja i zabave, a utakmice mjesto susreta s prijateljima gdje ćemo zaboraviti na svakodnevne životne brige. Nadam se da će tako i biti”, zaključuje u razgovoru za 24 sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.