Futsal Dinamo nakon drame šesteraca izborio majstoricu protiv Olmissuma

Foto: fah

Futsal Dinamo izborio je odlučujuću, petu utakmicu finalne serije doigravanja za prvaka Hrvatske protiv Olmissuma. Majstorica će se igrati u petak u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtoj utakmici finalne serije igranoj u Omišu, Futsal Dinamo slavio je nakon šesteraca sa 6:5 (3:3) i izjednačio na 2-2 u pobjedama.

Bila je to sjajna utakmica koja je nakon regularnog dijela završila 3:3. Domaćin je poveo 2:0, gosti su okrenuli rezultat s tri gola u nizu, da bi omiški sastav izjednačio na 3:3 gurnuvši susret u produžetak.

U dodatnom periodu Futsal Dinamo je mogao do pobjede, no Luka Perić nije realizirao kazneni udarac 18 sekundi prije kraja produžetaka. Pitanje pobjednika je na koncu razriješeno udarcima sa šest metara, a Dinamo je bio bolji sa 3-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlučujuća, peta utakmica na rasporedu je u petak, 17. svibnja u Zagrebu, gdje će domaćin loviti obranu naslova, a Olmissum treći naslov prvaka, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.