Futsal Dinamo skupio 100 000 kuna udruzi Sveti Vinko Paulski iz Vukovara

U jučerašnjem spektaklu odigranom u Domu „Dražena Petrovića“ u Zagrebu, Futsal klub Dinamo ugostio je zvijezde futsala sa sjevera Europe – Nordic All Stars. Najbolji igrači Latvije, Škotske, Finske i drugih zemalja došli su u Draženov dom pod trenerskom palicom legende zagrebačkog malog nogometa Miće Martića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sav prihod od utakmice ide udruzi Svetog Vinka Paulskog iz Vukovara koja pomaže obiteljima s više djece, kao i obiteljima slabijeg imovinskog stanja.

Usprkos dvostruko većoj cijeni ulaznica od uobičajenih, velikom nevremenu u Zagrebu i božićnim blagdanima, vjerni navijači Dinama i više nego solidno ispunili su tribine povodom ove prijateljske i humanitarne utakmice. U dvorani je bilo više od 3000 navijača, a ostvareni prihod nadmašuje 120 000 kuna, čemu treba dodati i novac od prodaje klupskih suvenira.

Ovome treba odbiti trošak za putovanje i boravak 130, uglavnom mladih, gostiju iz Vukovara koji su bili gosti u glavnom gradu Hrvata, pa cifra koja ostaje iznosi oko 100 000 kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako su mladi Vukovarci imali prilike boraviti u Zagrebu u dane Božića 2014., upoznati se sa igračima Dinama i odigrati predigru utakmice pred mnogobrojnim navijačima. To će im biti trajni spomen da u glavnom gradu Hrvatske još uvijek žive ljudi, a osobito mladi skupljeni oko nogometa, koji pamte žrtvu njihovih očeva i djedova za voljenu nam domovinu.

Utakmica je završila rezultatom 6:4 za goste, što je manje važno, a ono mnogo važnije je veliko hrvatsko srce Futsal kluba Dinamo i – njegovih vjernih mladih navijača!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.